هویج‌های براق شده را می‌توانید برای تزیین مرغ،‌ دور ظرف چیده و یا به عنوان مخلفات و یا پیش غذا برای انواع غذاها استفاده کنید.

     

     

    مواد لازم : برای ۴ نفر به عنوان پیش غذا

    هویج پوست کنده
    نیم کیلو
    کره بدون نمک یا مارگارین
    ۳- ۲ قاشق غذاخوری
    نمک
    یک قاشق چای‌خوری
    آب مرغ
    یک سوم پیمانه
    شکر     یک قاشق غذاخوری سرپر

     

     

    طرز تهیه:

    • هویج‌ها را به صورت اریب، مطابق شکل برش دهید .سعی کنید تا حد امکان هویج‌ها را یکسان برش دهید تا به طور یکنواخت بپزند.

     

    • کره را درون تابه‌ای روی حرارت متوسط ذوب کرده و هویج‌ها را درون آن ریخته هم بزنید، سپس حرارت را کم کنید.

     

    • روی هویج‌ها نمک ریخته و هم بزنید و ۴- ۳ دقیقه آن‌ها را سرخ کنید.

     

    • شکر را اضافه کرده و مجدد هم بزنید.

     

    • در مرحله آخر، آب مرغ را اضافه کرده،‌ درب ظرف را گذاشته و تا حدود ۳ دقیقه دیگر آن‌ها را بپزید.

     

    • درب ظرف را برداشته، هویج‌ها را هم بزنید و صبر کنید تا اکثر آب درون ظرف بخار شود.

    • ظرف را از روی اجاق برداشته و آن را بچشید و در صورت لزوم نمک و یا شکر بیشتر به آن اضافه کنید.

ارسال دیدگاه

© تمامی حقوق مطالب برای وبسایت سایت دانلود رایگان محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع و شرعا حرام می باشد.
طراحی و کدنویسی : پرشین وردپرس